La Lliga Escolar d'Ultimate 2018/19 ha finalitzat amb una última jornada celebrada a les platges de Castelldefels. Aquest cop, foren 17 els equips participants provinents de 10 centres, instituts o clubs diferents.

1

En categoria sub12 es va batre el rècord de participació, amb 8 equips distribuits en 2 grups. La final la van disputar els 2 equips de Kensington School, Blue i Orange, guanyada finalment pels primers per 3-1. En tercera posició, van quedar els debutants Ferran Sunyer A que van vèncer a la final de consolació al Club Balandrau per 4-1. Ferran Sunyer B, MasBoadisc, Ferran Sunyer C i Centre Gavina van completar la classificació. El trofeu a l'esperit fou també per Kensington School Blue, que va aconseguir un fantàstic doblet.

6

A la categoria sub15 van participar 4 equips. Durant la fase de lligueta, es va produir un empat a la primera posició, que es va decantar per un punt anotat de diferència a favor de l'equip de Kensington School, per davant de Institut Vallès Red. No obstant, a la final, Institut Vallès Red va superar a Kensington i es va adjudicar el triomf. Institut Vallès Lions va quedar en tercera posició i EUC Junior a la quarta. L'esperit fou per Institut Vallès Lions.

5

7

8

Finalment, en categoria sub18, van ser 5 els equips participants que van disputar una lligueta tots contra tots. El triomf se l'endugué Flying Squirrels Red que es va imposar en els seus 4 partits. Darrera d'ells van quedar Esperit Black, Flying Squirrels Green, CJ Balandrau i Sharks Jr. L'esperit fou per a Esperit Black.

Resultats i classificacions finals

2

3

4

9

9b

 Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.