La Lliga Catalana va estrenar nou format de lliga en superfície herba i competició mixta el passat primer cap de setmana de febrer a Tarragona, ciutat on els fenòmens meteorològics fan acte de presència només quan Mamadiadors organitza algun esdeveniment d’Ultimate.

Tal es així, que el vent va ser el clar protagonista d’aquest primer dia on es van celebrar les tres primeres jornades del campionat. Els equips favorits i campions d’altres edicions de la competició van arribar amb roosters forts i equilibrats, però el vent huracanat en alguns punts del dia, va fer que més d’un partit s’equilibrés en el marcador i decidís l’experiència d’alguns privilegiats que fa més anys que disfruten d’aquest esport.

Resultats de la jornada

 

Sharks Barcelona, Mifune, Disctèrics Girona i Mamadiadors de Tarragona van ser els equips que van jugar les tres jornades, mentre que la resta d’equips va descansar en la tercera jornada del campionat.

Peixets Barcelona va comptar les primeres dues jornades amb victòries davant els dos equips d’Esperit Vallès, sent l’enfrontament contra el primer equip vallesà el més ajustat acabant amb un estret 9-7 a favor dels barcelonins.

Esperit Vallès continua demostrant el seu poder de convocatòria i el gran estat de salut del què disfruta el club inscrivint dos equips a la competició. Esperit I li va posar les coses difícils als anfitrions que no van poder sentenciar fins entrada la segona part, sent el resultat final 10-4 favorable als tarragonins, mentre que en el segon partit ja comentat contra Peixets a punt va estar d’endur-se la victòria. Per altra banda, Esperit II va perdre els seus dos partits de manera contundent contra Bravas i Peixets respectivament.

1-2-3 Bravas! Els afincats a Castelldefels van exercir de favorits i defensors del títol amb dues victòries contra Mifune (14-5) i Esperit II (13-3), demostrant que poc els importa la meteorologia quan es tracta de jugar a Ultimate.

Sharks Barcelona segueix fent feina de cantera i ensenyant com de ràpid es pot progressar amb una esquadra jove, barreja de gent amb experiència i jugadors més novells. En el seu primer match van haver de lluitar contra el vendaval de Tarragona (físicament) i el de Girona (esportivament), ja que Disctèrics Girona es va dedicar durant les seves tres jornades a donar classes magistrals de joc col·lectiu, paciència i contra vent, aconseguint tres victòries clares com l’aigua caribenya. Els de l’IES Joan Fuster es van refer de la primera derrota (3-12) per posteriorment guanyar dos partits importantíssims contra Mifune (9-6) i Mamadiadors (8-6).

Mifune, malgrat portar una àmplia plantilla, no va poder puntuar en cap dels seus tres enfrontaments contra Bravas Barcelona, Sharks i Disctèrics Girona.

Per últim, els organitzadors Mamadiadors van fer cura d’humilitat al no ser capaços de desplegar el seu joc ràpid i físic en contra del vent degut a la inexperiència. Van patir per endur-se el primer partit contra Esperit I i res van poder fer contra l’eficàcia dels handlers de Disctèrics, que els va trencar la copa en incomptables ocasions, i de Sharks.

No ens volem oblidar de Marracos Lleida que degut a múltiples baixes d’última hora no va poder presentar equip en aquesta ocasió però que en tot moment ha mostrat el seu compromís amb la Lliga i les ganes de jugar el proper dia que se celebrarà també a Tarragona el 28 de febrer, esperem que amb climatologia més favorable. Creuem els dits perquè no arribi el Katrina!

Salut i Ultimate.

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.