Diumenge 23 de febrer va tenir lloc a la platja de Castelldefels la primera jornada de la Lliga Catalana d'Ultimate que disputa ja la seva 7a edició. Es va tornar a batre el rècord d'equips participants amb un total de 18 inscrits més l'equip d'Osca Bolskandisc que participà com a club convidat. Com a debutants, es trobà Esperit Vallès de Sabadell que va aportar la mitjana d'edat més jove de la competició.

El domini de Patatas Bravas va ser aclaparador. A més d'haver guanyat el dia abans la primera jornada de les categories open i femenina, a categoria mixta l'equip de Castelldefels va optar per presentar dues esquadres fortíssimes i va acabar imposant-se tant a 1a com a 2a divisió. Només Tookadisc i  Mamadiadors 1 a 3a divisió, van evitar el triplet de Bravas.

A 1a divisió, Winds 'n Roses va estar a punt d'endur-se la victòria però va caure contra Bravas Y al partit decisiu per un ajustat 11-12. Sharks va demostrar la seva excel·lent progressió guanyant a Murciélagos i Disctèrics per finalitzar en tercera posició. Disctèrics va perdre tots els partits i baixa a 2a divisió.

Bravas X va superar els seus rivals a 2a divisió sense gaires problemes, obtenint així l'ascens a 1a. La segona posició va ser per Free's by 66, per davant de Mifune. Peixets va renunciar a jugar a la màxima categoria per problemes de plantilla i va obtenir una discreta 4a plaça. Els pirinencs Isards no van poder presentar una formació mixta i van acabar descendint per primera vegada a la 3a divisió.

A la 3a divisió, Tookadisc va obtenir el triomf i jugarà la propera jornada en platja a 2a. Els debutants Esperit Vallès van acabar en l'última posició.

Els esperits del joc van ser per Winds'n Roses a 1a divisió, Isards a 2a i Tookadisc i Esperit Vallès a 3a.

La propera jornada tindrà lloc el 30 de març a la platja de Tarragona.

 pull

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.