Lliga Catalana 2010:

1 Peixets A 55p
2 Disctèrics 54p
3 Patatas Bravas A 45p
4 Peixets B 45p
5 Free's by 66 A 35p
6 Winds N'Roses A 33p
7 Tookadisc 28p
8 Patatas Bravas C 24p
9 Patatas Bravas B 12p
10 Tookadisc Jr. 8p
11 Mifune 5p
12 Winds N'Roses B 5p
13 Peixets C 4p
14 Sharks 3p
15 Free's by 66 B 2p

Esperit del joc: Free's by 66 A

Els Peixets es van proclamar campions de la 3a edició de la Lliga Catalana al vèncer el seu partit contra Disctèrics i finalitzar en segon lloc de la darrera jornada. Amb aquest triomf, Peixets igualen a Disctèrics i Patatas Bravas al palmarès de la Lliga, amb un triomf per a cada equip.

Peixets campions

Patatas Bravas es va imposar a la 5a jornada celebrada a la platja de Roses, guanyant tots els seus partits. Al partit que decidia la Lliga, Peixets A va guanyar a Disctèrics per 13 a 3. Peixets B no va poder fer gaire cosa davant dels tres grans i va perdre els tres partits per 13-1.

La segona divisió, va viure el debut de Sharks, el nou equip de Barcelona compost per jugadors juniors, i del segon equip de Winds N'Roses. Winds N'Roses A va guanyar aquesta divisió, per davant de Free's by 66 i Patatas Bravas C. Sharks va aconseguir la seva primera victòria amb el seu debut i els terrassencs Mifune, aquest cop, van acabar en última posició.

L'esperit d'aquesta jornada fou per a Tookadisc, mentres que el guanyador de l'esperit de 2010 fou Free's by 66.

La última jornada de la Lliga Catalana d'Ultimate 2010 es jugarà aquest diumenge 14 de novembre a la platja de Roses.

Disctèrics i Peixets es jugaran el títol d'aquesta tercera edició de la Lliga. Aquesta jornada veurà el debut d'un nou equip, Sharks Fuster, compost per alumnes de l'institut Joan Fuster de Barcelona.

Equips participants

Divisió 1: Disctèrics, Peixets A, Peixets B, Patatas Bravas A

Divisió 2: Free's by 66 A, Winds n'Roses A, Tookadisc, Patatas Bravas B, Mifune, Winds n'Roses B, Sharks Fuster.

La 2a jornada de la Lliga Catalana en categoria femenina es va disputar el dissabte 11 de setembre a la platja d'Ocata (El Masnou), amb el triomf de Crema Catalana als 2 partits que les va enfrontar amb Piranyes i Tramuntana. Piranyes, guanyadores de la 1a jornada, van acusar la inexperiència de les seves noves jugadores.

Resultats:
Crema Catalana 11 - Tramuntana 5
Piranyes 5 - Tramuntana 9
Piranyes 4 - Crema Catalana 9

Classificació:
1. Crema Catalana   2-0
2. Tramuntana       1-1
3. Piranyes            0-2

La 4a jornada de la Lliga Catalana va viure una nova victòria de Peixets que iguala d'aquesta manera a Disctèrics a la classificació general. Així doncs, tot es decidirà a la 5a i darrera jornada a celebrar al novembre a Roses. Aquesta jornada va viure el debut del nou equip Mifune, de Terrassa.

L'absència de Patatas Bravas a la 3a jornada va provocar que juguessin aquesta a 2a divisió, deixant tot en mans de Peixets A i Disctèrics. Peixets B i Free's by 66 (que jugava per primera vegada a la divisió 1) no van oferir resistència. Peixets A va vèncer còmodament els 3 partits i Peixets B va poder superar a Free's by 66 A, enviant-los així al partit de promoció.

A la divisió 2, composta per a aquesta jornada de 7 equips, Patatas Bravas A no van tenir rival i van superar tots els seus partits. Només Winds'n Roses van poder presentar batalla. El nou equip Mifune va debutar a la competició aconseguint una victòria contra Free's by 66 B.

Al partit de promoció, Patatas Bravas A van vèncer a Free's by 66 A per 9 a 3 i, per tant, tornaran a la primera divisió per a la darrera jornada.

L'esperit del joc d'aquesta jornada fou per a Peixets B.

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.