La Lliga Catalana d'Ultimate es constitueix el 2008 a partir del desig dels equips existents a l'època (Patatas Bravas, Disctèrics i Peixets) de fixar unes trobades a l'any entre ells per tal d'afavorir la difusió d'aquest esport i facilitar el que nous jugadors s'integressin als clubs.

Es defineix un sistema de competició de 4 jornades d'un dia al llarg de tot l'any i una puntuació en base als resultats obtinguts a cada jornada.

El 2009, s'hi afegeixen Free's by 66, de la Catalunya Nord, i s'estableix un sistema amb 2 divisions dinàmiques.

El 2010, s'incorporen els equips Tookadisc (Celrà), Winds 'n Roses (Roses), Mifume (Terrassa) i Sharks (Barcelona), s'amplia la lliga a 5 jornades, s'estableix el partit de promoció per a decidir ascensos i descensos i es crea la categoria femenina.

El 2011 s'incorpora l'equip Isards (Vilaller), primer equip de la província de Lleida.

El 2012 s'amplia la lliga a 6 jornades i s'incorporen dos nous equips, un de Lleida capital, Marracos i un altre de València, Murciélagos. Es comencen a celebrar jornades de la Lliga Femenina. Equips propers com Bolskandisc de Osca participen a la lliga en algunes jornades.

El 2013 s'incorporen dos nous equips a la Lliga, Mamadiadiors de Tarragona i Bárbaros d'Alacant. Es consolida la Lliga Femenina i es comença a fer la Lliga Open.

El 2014 s'incorpora l'equip Esperit Vallés de Sabadell.

Un consell compost per delegats de cada equip administra el funcionament de la Lliga, debat el sistema de competició i executa les modificacions oportunes.

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.