Aquest cap de setmana s'inicia a Castelldefels la Lliga Catalana 2010. Les noies obriran el foc el dissabte 20, mentre que els equips open començaran la competició al dia següent.

En categoria open, els quatre primers classificats de la temporada anterior (Patatas Bravas A, Disctèrics A, Peixets A i Peixets B) comencen a la Divisió 1. A la Divisió 2 hi jugaran en aquesta primera jornada Free's by 66, Tookadisc, Patatas Bravas B, Patatas Bravas C i el nou equip Winds 'n Roses.

Els horaris dels partits de diumenge els podeu veure en aquest enllaç. Els partits de la Divisió 1 es jugaran a 1 hora, mentre que els de la Divisió 2 seran de 35 minuts, a causa del major nombre d'equips. Per primera vegada, es disputarà un partit de promoció entre el darrer classificat de la Divisió 1 i el primer de la 2 per a determinar la classificació i la configuració de la propera jornada.

 

 

Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.