El dissabte dia 17 a la tarda va tenir lloc la 1a jornada de la Lliga Escolar d’Ultimate 2018/19, amb la presència de 7 equips en 2 categories: sub12 i sub18. En el gran escenari del poliesportiu del CEM La Mar Bella i amb la col·laboració del CEEB, més de 50 joves jugadors repartits en 3 camps de joc van posar bona cara al mal temps exterior de fred i pluja per donar inici a la competició de la temporada 2018-19. Per motius diversos, malauradament, en aquesta jornada inicial van causar baixar els equips de Kensington School, Gavina i un bon nombre de jugadors d’Squirrels. De ben segur que per a la 2a jornada estaran igual de forts que sempre i competint al màxim.

CEM Mar Bella

A la categoria sub12, amb un triangular entre 3 equips, cal destacar la joventut del combinat de Mas Boadisc, de Sabadell, amb gairebé la meitat de jugadors i jugadores de 4t de Primària: un equip amb una gran projecció de futur. Els altres dos equips corresponien als Balandrau A i B. Aquests primers van saber utilitzar la seva cohesió com a grup per guanyar Mas Boadisc només de 2 punts en un disputadíssim partit i després confirmar el seu domini contra els seus companys de l’equip B, que comptava amb jugadors més novells. El premi a l’Esperit del Joc va anar pels ja molt experimentats jugadors de Mas Boadisc. Enhorabona!

Sub 12: Balandrau A-Balandrau B


La categoria sub18 la formaven 4 equips, també dos d’ells del Club Balandrau, tot i que estava clar que els grans favorits eren Squirrels, de Palau Solità i Plegamans i l’INS Vallès, de Sabadell. De fet, a ells els tocava disputar el darrer dels 3 partits. Els pronòstics es van complir, i tant Squirrels com INS Vallès van guanyar amb relativa solvència els seus dos partits inicials contra els combinats de Balandrau. És de destacar la resistència que va oposar especialment Balandrau B, format per jugadors amb molt poca experiència encara. En el partit final, es decidia, d’una banda, la 3a plaça entre els Balandraus, que va anar per l’equip B, i d’altra banda, el trofeu de 1r classificats entre els de Palau i els de Sabadell. Aquesta 'final' va ser trepidant, amb un marcador sempre igualat i un joc molt ràpid i àgil, fins que cap a la fi del partit, l’INS Vallès va aconseguir destacar-se amb 2-3 punts d’avantatge, una diferència que van saber mantenir. El premi a l’Esperit del Joc va anar per Balandrau A, premi a la seva feina pacient i la intensitat mostrada durant tot el torneig.

CEM Mar Bella

Sub18: Balandrau B - INS Vallès

Sub 18: Balandrau A-Squirrels

Sub 18: Balandrau A-Balandrau B

Marcador

Queda encara confirmar la data de la 2a jornada d’aquesta Lliga Escolar d’Ultimate. Segur que l’afició a aquest esport continua creixent entre els joves. Ens veiem!

Resultats i classificacions finals

Balandrau A sub12, campions de la 1a jornada

Balandrau B sub12

MasBoadisc, guanyadors del trofeu a l'esperit del joc

INS Vallès, vencedors de la 1a jornada

Squirrels

Balandrau B sub18

Balandrau A sub18, guanyadors de l'esperit del joc

1a jornada foto final

 Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.