Aquest passat dissabte 29 de desembre es va jugar al Pavelló Nord de Sabadell la 4a edició del Torneig Solidari d'Ultimate Indoor. Es tracta d'un torneig per a la recaptació de fons per a una associació sense ànim de lucre organitzat pel club d'ultimate local ESPERIT UC.
 
En aquesta edició va ser l'Associació Cors Lluitadors de Duchenne la beneficiària de la donació. Es tracta duna associació formada per pares, familiars i amics de nens amb distròfia muscular de Duchenne. La principal tasca de l'associació és la recaptació de fons perquè la investigació no s'aturi. Es necessiten al voltant d'uns 70.000 euros anuals i tot va destinat a l'Hospital Sant Joan de Deu de Barcelona.
 
Es tracta d'una malaltia degenerativa molt greu que afecta a 1 de cada 3500 nens. Les nenes i dones poden ser portadores. Per falta de la proteïna anomenada distrofina tota la musculatura es veu afectada (inclosos els pulmons i el cor) i va perdent la seva força, passant els afectats a ser persones totalment dependents. Al voltant dels 12 anys ja necessiten cadira de rodes i l'esperança de vida és de tan sols uns 30 anys.
 
En l'apartat purament esportiu, el torneig va comptar amb la participació de 124 jugadors distribuits en 15 equips que es van repartir en dues categories: la PRO i la FUN. A la categoria PRO l'equip MIXTAPE va repetir el triomf de l'any passat en una bonica final davant de POWER disputada a "pavelló sencer" que va agradar molt al públic assistent, i ja s'ha convertit en l'equip a batre. El premi a l'Esperit de Joc va ser per l'equip LATIN. A la categoria FUN el guanyador va ser l'equip PICK UP que va quedar per davant de l'equip local CLEAN THE LINE, format pels jugadors més joves del club organitzador del torneig, l'ESPERIT UC de la nostra ciutat. El premi a l'Esperit de Joc va recaure en l'equip de Palau-Solità i Plegamans FLYING SQUIRRELS FUN.
 
L'import final del xec solidari que vam donar a l'associació Cors Lluitadors de Duchenne va ser de 1.003 euros, superant en gairebé 200 euros el record de les edicions anteriors. Tot i així, intentarem l'any vinent superar aquesta xifra.
Lliurament Xec Guanyadors Partit

 Lliga Catalana Ultimate

Calendari

Sense events

Classificació Final Platja 2018

  • 1a Divisió

1. Sharks
2. Peixets Ocean
3. Bravas G
4. Disctèrics
5. Bravas Y
6. Salty
7. Mamadiadors
8. Esperit Black

  • 2a Divisió

1. Pink Powa
2. Peixets River
3. M&Ms
4. Red Squirrels
5. NeoSharks
6. Green Squirrels
7. Esperit White
8. Peixets Lake
9. Bravas R
10. Esperit Grey

Classificació Final Gespa 2019

  • Divisió

1. Sharks
2. Disctèrics
3. Peixets Ocean
4. Salty
5. Mamadiadors
6. Flying Squirrels Green
7. M&Ms
8. Pink Powa
9. Esperit Black
10. Peixets River
11. Mamadiadors
12. Bravas
13. Flying Squirrels Red
14. Tookadisc

Aquest lloc web utilitza galetes per tal de millorar la teva experiència. Suposem que hi estàs d'acord, però pots tancar ara la pàgina si ho desitges.